ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВААТ ТАПАЦЕРИ, КОВАЧИ И ОПШТИ РАБОТНИЦИ – РЕДОВНИ И ОДЛИЧНИ МЕСЕЧНИ ПРИМАЊА!

октомври 31, 2023

Струмичката компанија ДИМИ МЕБЕЛ ТРЕЈД вработува:

– ТАПАЦЕРИ
– КОВАЧИ
– ОПШТИ РАБОТНИЦИ

Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 077 766 963

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: