ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВААТ ЕЛЕКТРОИНЖЕНЕРИ, ЕЛЕКТРИЧАРИ И ВОДОИНСТАЛАТЕРИ – УНИБИЛ ЕВК СО ОДЛИЧНИ УСЛОВИ!

септември 19, 2023

Унибил ЕВК Струмица бара:

-Електроинженери,
-Електричари,
-Водоинсталатери

Пријави се на 077/626-658

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: