strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА СЕ ВРАБОТУВААТ ДИСТРИБУТЕРИ СО Б ИЛИ Ц КАТЕГОРИЈА – „ЕКОФРИЗЕР“ ИСТО ТАКА ИЗДАВА И МАГАЦИНСКИ ПРОСТОР!

Автор:

Датум:

април 28, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

април 28, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Струмичката компанија „ЕКОФРИЗЕР“ вработува дистрибутери со Б и Ц категорија. Исто така издаваат и одличен магацински простор. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следните телефонски броеви: 072 221 013 и 071 205 342