ВО СТРУМИЦА, МУРТИНО И ВАСИЛЕВО: SYNOTTIP КАЗИНО ВРАБОТУВА ДЕВОЈКИ И МОМЧИЊА ЗА РАБОТА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО СО ПЛАТЕН ПРЕВОЗ!

август 26, 2022

SYNOTTIP казино вработува девојки и момчиња за работа со или без работно искуство во Струмица, Муртино и Василево со вклучен платен превоз. Сите оние кои се заинтересирани, за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 077 976 285

Платата и условите се одлични!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: