Home

Perdormire
Струмица

Во Струмица денеска е отворен првиот Центар за работно ориентирана рехабилитација за лица со попреченост на социјалното претпријатие „Избор“

Home

Со министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска, амбасадорката на Швајцарија, Сибил Зутер, заменик претставничката на УНДП, Нарин Сахакијан, го поздравивме отворањето на Центарот којашто им овозможува на лицата со попреченост да бидат вклучени на пазарот на трудот и на сите учесници во овој процес им посакавме успешна работа.
Општина Струмица секогаш била и останува партнер и пријател на лицата со попреченост.