ВО САБОТА МАРШ ЗА СЛОБОДА И ЕДНАКВИ ПРАВА ПОВТОРНО ВО СТРУМИЦА!

септември 2, 2021

МАРШ ЗА СЛОБОДА И ЕДНАКВИ ПРАВА:

Спонтаната граѓанска иницијатива СЛОБОДНИ ЛУЃЕ ЗА ЖИВОТ БЕЗ СТРАВ И БЕЗ СЕРТИФИКАТИ, ги повикува сите слободни луѓе на Струмица, без страв, слoбoдно и достоинствено да излезат на протестен марш за СЛОБОДА и ПРОТИВ СЕРТИФИКАТИ, кои значат поделба и раслојување во време во кое треба сите да бидеме ОБЕДИНЕТИ.

Маршот ќе се одржи низ улиците на Струмица, во сабота 04.09.2021 година, со почеток од 18:45 на собирно место пред Пожарната.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: