ВО ПОНЕДЕЛНИК ЌЕ СЕ ИЗВРШИ ВТОРО ПРСКАЊЕ ПРОТИВ ВОЗРАСНИ КОМАРЦИ ВО СТРУМИЦА!

јули 21, 2022

Ве известуваме дека на 25 и 26 Јули 2022 година, во раните утрински часови ќе се изврши авионска дезинсекција против возрасни комарци во Југоисточниот регион со следниот распоред:

На 25.07.2022 (Понеделник), во општините Струмица и Гевгелија;
На 26.07.2022 (Вторник), во општините Богданци, Босилово, Василево, Валандово, Дојран, Конче, Ново Село и Радовиш.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: