Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВО ПЕТОК ВО „КОСМОПОЛИТ“ ВО СТРУМИЦА ЌЕ ГОСТУВААТ ОГНЕН ЗДРАВКОВСКИ И БРАВО БЕНД!

Home

„КОСМОПОЛИТ“ е местото каде отсекогаш се случувале одлични забави. Овој петок ќе гостуваат Огнен Здравковски и Браво Бенд со почеток од 21:00 часот. Вашите резервации може да ги направите на следниот телефонски број: 071 341 444