ВО НЕДЕЛА „ГЕНЕРАЛКА“ ВО ГОРНИОТ ДЕЛ ОД СТРУМИЦА – ГРАЃАНИТЕ ДА ПРИЈАВАТ ОТПАД НА 13 110!

јуни 16, 2023

Со цел за подобрување на јавната чистоќа ЈПКД „Комуналец“ Струмица во недела 18 јуни продолжува со метење, машинско чистење, подигање на смет и перење на улиците во горниот дел од Струмица, поточно од горниот дел на булеварот Маршал Тито. Се молат сите граѓани од овој реон кои имат секаков вид на отпад да го пријават на 13 110 и да го извадат пред дворовите во недела до 12 часот како би бил подигнат во текот на денот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: