ВО НАРЕДНИТЕ НЕКОЛКУ ДЕНОВИ ЌЕ СЕ МИЈАТ УЛИЦИТЕ ВО СТРУМИЦА!

февруари 25, 2021

– Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица:

Јавната хигиена секогаш е наш приоритет. Со покачувањето на температурите, денеска, започнавме со миење на улиците во градот. Во оваа акција се вклучени Противпожарната единица на Струмица и ЈПКД ,,Комуналец”, а истата ќе трае во наредните неколку денови.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: