Perdormire
Струмица

ВЛЕЗОТ НА СТРУМИЦА ОДЛИЧЕН: ЌЕ ГО КРАСАТ ЦВЕТНИ ТОПКИ!

Home

Екипи од “Одделението за управување и одржување на јавно зеленило“ при ЈПКД “Комуналец“ продолжуваат со дополнување на хортикултурното уредување на влезот од градот на просторот околу кружниот тек на булевар Ленинова. Се поставија цветни топки со летено цвеќе од видот бегонија со дијаметар од 130 сантиметри.