ВЛАДИМИР ПУТИН ИМАШЕ ГОЛЕМ РЕСПЕКТ СПРЕМА БОРИС ТРАЈКОВСКИ, ДОКАЗ Е ОВАА ФОТОГРАФИЈА!

јуни 25, 2019

Почитуван од народот во Македонија, но и почитуван од скоро сите светски поголеми политичари. Велат дека рускиот претседател Владимир Путин имал голем респекст спрема нашиот претседател Борис Трајковски, а доказ е оваа фотографија. Еден, единствен и незаменлив. Вечна слава наш драг Претседателе!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: