strumica denes logo

ВИЛА ПАРК ХОТЕЛ ВРАБОТУВА РЕЦЕПЦИОНЕРКА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО – ПРИЈАВУВАЊЕ НА 070/ 364 – 381

Автор:

Датум:

јануари 11, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

јануари 11, 2022

Категории:

Реклама, Струмица

Вила Парк Хотел вработува рецепционерка со и без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 070/ 364 – 381