strumica denes logo

Викендот тимови на ВМРО-ДПМНЕ ги посетија населените места во општина Струмица: Муртино, Просениково, Добрејци, Вељуса, Водоча, Рич!

Автор:

Датум:

мај 16, 2023

Автор:

Датум:

мај 16, 2023

Викендот тимови на ВМРО-ДПМНЕ ги посетија населените места во Општина Струмица: Муртино, Просениково, Добрејци, Вељуса, Водоча, Рич.

„ВМРО-ДПМНЕ е единствена политичка опција која може од Македонија да направи економски силна и национално горда држава. Промени на власта во Струмица и во Македонија е пораката на жителите на овие населени места.“, стои во објавата на советникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Владимир Ристов.