ВИКАРНИОТ ЕПИСКОП Г.ЈАКОВ СТОБИСКИ ВО СВЕТИ ПЕТНАЕСЕТ ТИВЕРИОПОЛСКИ СВЕШТЕНОМАЧЕНИЦИ, ОТСЛУЖИ СВЕТА БОЖЕНСТВЕНА ЛИТУРГИЈА ПО ПОВОД ДЕНЕШНИОТ ПРАЗНИК – ЦВЕТНИЦИ!

април 17, 2022

Денес, кога си спомнуваме за Влегувањето на Господ Исус Христос во Ерусалим – Цветници, Викарниот епископ г. Јаков Стобиски отслужи Света Божествена литургија во храмот на светите Петнаесет Тивериополски Свештеномаченици.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: