Home

Perdormire
Струмица

(ВИДЕО) ПОЗИТИВ НА ДЕНОТ: СТРУМИЧКИОТ МУЗИЧАР ДУЛЕ РИСТОВ СИ НАЈДЕ ДОБРА СМИСЛА ЗА ХУМОР – ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ВИДЕОТО ВО ОБЈАВАТА!

Home

Дуле Ристов е музичар од Струмица со добра смисла за хумор.

Си најде некој човекот на кого да си ги каже маките.

Во продолжение погледнете го видеото: