Perdormire
Струмица Хроника

(ВИДЕО) ПОПЛАВЕН ДОМ ВО СТРУМИЦА ВО КОЈ ЖИВЕЕ СЛЕПО ЛИЦЕ – СИТЕ ОНИЕ КОИ САКААТ ДА ПОМОГНАТ, НЕКА НЕ ИСКОНТАКТИРААТ ВО ПОРАКА!

Home

Дождот поплави и дом во Струмица

во кој живее слепо лице и потребна е помош!

Сите оние кои сакаат да помогнат, нека не исконтактираат во порака!