Home

Perdormire
Струмица

(ВИДЕО) ПОДДРШКА ЗА МЛАДИТЕ ТАЛЕНТИ: СТРУМИЧАНЕЦОТ VLADO’YO СО НОВ ВИДЕО ЗАПИС НАСЛОВЕН „PEEK A BOO“

Home

Струмичкиот музички артист Vlado’Yo со нов видео запис на песната насловена PEEK A BOO. Vlado’Yo важи за мошне интересен артист кој секогаш разликувал од останатите во музичкиот стил. За Струмица Денес изјави дека е и те како тешко во овие околности да се прави и успева во музиката, но нема намера никогаш да се откаже. Текстот и музиката се лично негови. Во продолжение слушнете ја и погледнете го видео записот: