(ВИДЕО) МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ И’ СЕ ПОКЛОНИ НА СТРУМИЧАНКАТА ДРАГАНА КОСТОВА ВО „ГРАНД“

октомври 20, 2021

По се’ изгледа и оваа сезона во музичкото натпреварување „Ѕвездите на Гранд“, Македонија ќе биде горда на своите претставници. Една од нив е младата струмичанка Драгана Костова (16) која настапи во минатата емисија на ова шоу.

Младата Драгана буквално ја „разнесе“ сцената со својот вокал, а наградата за тоа беше сите можни гласови од жирикомисијата. Драгана за свој ментор во понатамошните фази на ова натпреварување ја избра Марија Шерифовиќ.

Погледнете го настапот на Драгана кој почнува на 23:03 минута.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: