(ВИДЕО) И ТОА СЕ СЛУЧУВА ВО СТРУМИЦА: НА СРЕД УЛИЦА „ТАНЦУВА“ СО СВОЈОТ КОЊ!

август 26, 2019

Ако мислите дека имате видено се’ во животот, тогаш со сигурност не сте. Непозната личност кај СОУ „Никола Карев“ на раскрсницата пуштил музика на цел глас и „танцува“ со својот коњ, додека минуваат автомобили низ улицата. Во продолжение погледнете го видеото:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: