(ВИДЕО) БУКЕФАЛ СЕ ПРОШЕТА НИЗ СТРУМИЧКИТЕ УЛИЦИ!

февруари 4, 2019

Неодамна најпознатиот коњ во историјата-Букефал се прошета низ струмичките улици. Но ниту дождот не го спречи тој да ужива. Напоменуваме дека видеото ни беше испратено викендот. Во продолжение погледнете го:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: