Perdormire
Струмица

ВЕЖБАЈ ВО НАЈДОБРИОТ ФИТНЕС ЦЕНТАР ВО СТРУМИЦА „PULSE FITNESS & SPA“ ЗА 1.000 ДЕНАРИ МЕСЕЧНО!

Вежбај во најдобриот фитнес центар секој ден за 1000 мкд месечно!

Пакет – Morning workout

Сега веќе нема изговори, Pulse Fitness & SPA подготви нови пакети за сите нови членови!

Единствен услов е: Да имате желба за да станете вашата подобра верзија!