ВЕСЕЛОТО МОМЧЕ ОД СТРУМИЧКИТЕ СОКАЦИ: ДА БЕШЕ ДЕНЕС МЕЃУ НАС ЌЕ ПОЛНЕШЕ 65 ГОДИНИ!

јуни 25, 2021

Да беше денес меѓу нас ќе полнеше 63 години. Веселото момче од струмичките сокаци, гимназијалецот, правникот, верникот, семејниот човек, политичарот, заменик министерот, претседателот и вљубеникот во Македонија…💓💓

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: