ВЕЌЕ ОД ТРЕТИ ЈАНУАРИ ДОАЃА ПРОМЕНА НА ВРЕМЕТО: Моменталните анализи велат зимски амбиент за Бадник и Божиќ!

декември 28, 2023

Метеорологот Славчо Попоски објави нови детали за времето според Европскиот центар за среднорочна прогноза.

„ Европскиот центар за среднорочна прогноза и во најновите излези потврдува, промена на времето на Балканот, вклучувајќи ја и Македонија доаѓа веќе од среда 03.01.2024…

Според моменталните анализи со кој располагаме, зимски амбиент на Балканот, вклучувајќи ја и Македонија би можеле да имаме за Бадник и за Божиќ.“ напиша тој.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ