ВЕЧЕРВА ЕДЕН ОД НАЈУБАВИТЕ АСТРОНОМСКИ ЕВЕНТИ ВО ГОДИНАТА – СИНА МЕСЕЧИНА!

август 22, 2021

Еден од најубавите астрономски евенти во годината. Вечерва уживаме во сината месечина! Изберете убаво место за фотографирање, следно појавување на сината месечина ќе се случи во април 2022 година.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ