ВЧЕРА ВО СТРУМИЦА КАЗНЕТИ 50 ВОЗАЧИ ОД СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА!

август 20, 2021

На 19.08.2021 СВР Струмица презеде засилени мерки над учесниците во сообраќајот, при што биле констатирани 50 прекршоци, сторени од возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од дозволената, од кои еден возач управувал возило со брзина поголема од 70 км/ч над дозволената. За сите констатирани прекршоци биле изречени соодветни санкции.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: