ВЧЕРА ВО „SALT & PEPPER“ СТРУМИЧАНИ ИСПИЛЕ 100 ЛИТРИ ТОЧЕНО ПИВО!

април 7, 2021

„SALT & PEPPER“ вчера имаше понуда насловена „ХЕПИ КАРАНТИН“ во која од 12:00 до 19:00 часот нудеше точено пиво по цена од 50 денари. Струмичани за 7 часа испиле вкупно 100 литри точено пиво само во „SALT & PEPPER“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: