Perdormire
Струмица

ВАЖНО СООПШТЕНИЕ ДО СТРУМИЧАНИ: ВО ПОНЕДЕЛНИК СВЕЧЕНО РЕОТВАРАЊЕ НА „ГЛОБАЛ“ ВО СТРУМИЦА, НАЈАВЕНИ СЕ ГОЛЕМИ ПОПУСТИ!

Home

Дуќанџиите во „ГЛОБАЛ“ до Струмица Денес:

Почитувани, сакаме да ве известиме дека во понеделник на 01.03.2021 ќе има свечено РЕОТВАРАЊЕ на „ГЛОБАЛ“ во Струмица. Ги очекуваме струмичани да не посетат и да ги искористат големите попусти!