ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА СИТЕ МАКЕДОНЦИ ВО ГЕРМАНИЈА: Еве дали таму ќе важат пасошите со старото име!

јануари 25, 2024

Социјалните мрежи се место каде што сите граѓаните со исти интереси членуваат во групи, каде добиваат информации поврзани со прашањата за кои се отворени и луѓето членуваат во групите.

Па така, во групата „Македонци во Германија“, еден од членовите објави одговор од македонската амбасада за важењето на пасошите со старото име Република Македонија.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: