strumica denes logo

УТРЕ ВО „КОСМОПОЛИТ“ ВО СТРУМИЦА: ЗАБАВА СО СУЗАНА ГАВАЗОВА, МИШЕЛ ТРАЈКОВСКИ И ЧЕДЕ СПАСИЌ!

Автор:

Датум:

март 29, 2024

Автор:

Датум:

март 29, 2024

На 30 март (утре, сабота) во ресторан „Космополит“ во Струмица ќе гостува познатата пејачка Сузана Гавазова заедно со Мишел Трајковски и Чеде Спасиќ. Повелете на добра забава и вкусна храна подготвена од професионалниот тим вработен во ресторанот.