Home

Perdormire
Струмица

УТРЕ ПРОТЕСТЕН СОБИР НА ПЛОШТАДОТ ВО СТРУМИЦА ВО 10:30 ЧАСОТ ПОД СЛОГАНОТ „ГОЦЕ Е МАКЕДОНИЈА“

Home

ВМРО ДПМНЕ СТРУМИЦА:

Почитувани,

Ве информираме дека на 4 Мај 2021 Година Унијата на Ветерани при ВМРО-ДПМНЕ ОК Струмица организира ПРОТЕСТЕН СОБИР.

Собирот ќе се одржи на Плоштад Гоце Делчев Струмица, непосредно по завршувањето на официјалните чествувања. Почетокот на протестот е во 10:30 часот.На Протестниот собир изјава ќе даде претставник на Општински комитет Струмица.