Home

Perdormire
Струмица

УТРЕ БЕЗ ВОДА МУРТИНО И САЧЕВО!

Home

Поради отстранување на дефект на водоводната мрежа се известуваат граѓаните од населените места Муртино и Сачево дека утре 26.02.2021 година од 07 часот се до отстранување на дефектот ќе останат без водоснабдување.