УТРЕ (16 МАРТ) ЦРВЕН КРСТ – СТРУМИЦА ОРГАНИЗИРА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО СЛУЖБАТА ЗА ТРАНСФУЗИОЗНА МЕДИЦИНА!

март 15, 2022

По повод денот на крводарителството на 16 март ОО Црвен крст Струмица органзиира крводарителска акција.Истата ќе биде спроведена од 09:00 до 14:00 часот во просториите на Службата за Трансфузиона медицина.Крводарителите кои ќе даруваат крв,да ги почитуваат препораките за самозаштита на Министерството за здравство.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: