Home

Perdormire
Реклама Струмица

УПИСИ ВО СТРУМИЦА: УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ Е ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР ЗА ВАС!

Home

Уписите на Универзитет за туризам и менаџмент се во тек!

Петнаесет години едноставно најдобри!

Студирај во прва година за само 699 евра.

➡️ Одлични и флексибилни услови на студирање, интернационална диплома, плаќање на рати, студирање во Струмица (вонредни и редовни студии)

Ваше е само да го изберете факултетот со кој ќе влезете во бизнис секторот во Македонија и светот.
Информации и аплицирање на 072 23 31 03

Ул. Јосиф Јосифовски Свештарот бр 1, Струмица