strumica denes logo

УМС НА ВМРО-ДПМНЕ-СТРУМИЦА ДОДЕЛИ НОВОГОДИШНИ ПОДАРОЦИ НА ШТИТЕНИЦИТЕ НА ЗАВОДОТ ЗА РЕХАЛИБИТАЦИЈА И ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ!

Автор:

Датум:

декември 23, 2021

Автор:

Датум:

декември 23, 2021

Унија на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ Струмица:

Во пресрет на Новогодишните и Божиќни празници Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ Општински комитет Струмица ги посети штитениците на Заводот за Рехабилитација Банско и децата со посебни потреби во Дневниот центар во Струмица.

Нашите активности ги реализираме како дел од годишниот план на Унијата и во рамки на – Недела на солидарност на УМС.

Радоста во детските срца и насмевката на секое лице е најголемото богатство и тоа е нашата кауза.