Perdormire
Струмица

УЧЕНИЦИТЕ ОД СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“ ДОНИРАА ПОСТЕЛНИНИ КОИ САМИТЕ ГИ ИЗРАБОТИЈА ЗА ДЕТСКОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО ЈЗУ „ОПШТА БОЛНИЦА“-СТРУМИЦА!

Во рамките на младинската акција која што по повод меѓународниот ден на мирот беше спроведена во СОУ „Никола Карев“, учениците организираа и хуманитарна акција за детското одделение во ЈЗУ „Општа Болница“ – Струмица, за време на настанот донираа постелнини кои самите ги изработија.