Home

Perdormire
Струмица

„ТРИТЕРОЛ“ ОБЈАВИ: Стопирани се сите меѓународни линии, работи само превозот за потребите на АРМ!

Home

Струмичката компанија „Тритерол“ како општествено одговорна компанија, ги известува сите граѓани дека по препораките на Владата и Министерството за Здравство, сите меѓународни линии вклучувајќи ја и онаа за Германија се стопирани од 11.03.2020. Во таа насока, стопиран е и посебниот линиски превоз за потребите на образованието на териториите на општина Струмица, Ново Село и Берово. Сите автобуси се дезинфицирани. Единствено се одвива посебниот линиски превоз за потребите на АРМ!