ПАНЧЕ ПАРТИКОВ Е ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР ПОЛИЦАЕЦ ОД ОПШТИНА ВАСИЛЕВО ЗА 2023 ГОДИНА!

декември 28, 2023

Славе Андонов, градоначалник на општина Василево:

🤝По претходно потпишаниот договор со Независниот синдикат на полицијата, претставуван од претседателот на НСП СВР Струмица, Миле Милески и претседателот на НСП ПС Струмица и ПО Ново Село, Славе Стојанов, а на предлог на старешини во ПС и БПС Струмица, беше доделена плакета за најдобар полициски службеник на територијата на Општина Василево, на Панче Партиков од Едрениково.

✅На Партиков, му посакав наградата да му биде дополнителна мотивација за континуитет во залагањата за уште поуспешно спроведување на неговите секојдневни обврски во насока на подобрување на безбедноста на општина Василево и неговата работа да биде стимул и за останатите негови колеги полицајци од општина Василево, кои заедно се одговорни за безбедноста на сите граѓани.

✅Му посакуваме многу успех во иднина на професионален и приватен план.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: