strumica denes logo

ТОБАКО „ЛАМАР“ БАРА ДЕВОЈКИ ЗА РАБОТА ВО СТРУМИЦА – УСЛОВИ И ПЛАТА ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

мај 27, 2024

Автор:

Датум:

мај 27, 2024

Тобако „ЛАМАР“ бара девојки за работа. Сите оние кои се заинтересирани за пријавување и повеќе информации, може да се јават на следниот телефонски број: 077 993 333