ТИМ ЗОРАН ОД СТРУМИЦА ПОВТОРНО МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ НА ЕВРОПСКИОТ КУП ВО КРАЉЕВО, РЕПУБЛИКА СРБИЈА!

март 20, 2022

Успесите на Тим Зоран од Струмица продолжуваат. Овојпат ги собраа медалите на Европскиот Куп кој се одржа во Краљево, Република Србија.

1. АЛЕКСАНДАР АРАПОВ – 32КГ, 1 МЕСТО ( КИК ЛАЈТ ) И ВТОРО МЕСТО „ПОИНТ ФАЈТ“ ДО 37КГ.
2. ДРАГАН ПАНДЕВ – 1 МЕСТО ДО 69КГ ( КИК ЛАЈТ, ПОСТАРИ КАДЕТИ ).
3. АНТОНИО ТАШКОВ – 1 МЕСТО ДО 69КГ ( КИК ЛАЈТ, ПОСТАРИ КАДЕТИ ).
4. БРАНКО ПАНДЕВ – 1 МЕСТО +69КГ ( КИК ЛАЈТ ).
5. ХРИСТИЈАН ДИНЕВСКИ – 2 МЕСТО +69КГ ( КИК ЛАЈТ ).
6. АЛЕКСАНДАР ДЕЛИОВСКИ – 2 МЕСТО ДО 69КГ ( КИК ЛАЈТ ).
7. СЛАВЕ ДЕЛИОВСКИ – 2 МЕСТО ДО 79КГ ( КИК ЛАЈТ ).

Честитки до сите учесници и наградени.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: