Home

Perdormire
Здравје Реклама Струмица

ТИАНДЕ-СТРУМИЦА ГО ИМА РЕШЕНИЕТО ЗА ПРОБЛЕМОТ СО ПЕРУТ – ШАМПОН И БАЛСАМ ЗА КОСА!

Home

СЕ СООЧУВАТЕ СО ПРОБЛЕМИ СО ПЕРУТ

Тианде го има РЕШЕНИЕТО❗

-Шампон и Балсам за коса “Златен ѓумбир“ против перут👌
Екстрактот од златен ѓумбир:

– ја потиснува прекумерната активност на потните жлезди и ја отстранува причината за првут.
-Ја активира микроциркулацијата на кожата на главата, ги стимулира фоликулите на косата и го забрзува растот на косата.

Шампон за коса “Златен ѓумбир“ против перут

Балсам за коса “ Златен ѓумбир“

Повелете посетете не на нашата официјална фејсбук страна ТианДе Струмица.

КЛИКНИ ОВДЕ: https://www.facebook.com/TianDeStrumica/