ТЕХНО ЗАБАВА ВЕЧЕРВА ВО „АСОЛУТО КАФЕ“ ЗАЕДНО СО ДИЏЕЈ SPIKZZ – „АСОЛУТО“ СЕ НАОЃА ВЕДНАШ НАСПРОТИ „АРЕНА ФИТНЕС“

јуни 26, 2021

Техно звуци денеска во „АСОЛУТО КАФЕ“ заедно со диџеј SPIKZZ. „АСОЛУТО“ се наоѓа веднаш наспроти „АРЕНА ФИТНЕС“. Повелете на добра забава.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ