СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ЛИКВИДИРАА ДВА ПОЖАРИ ВО БАНИЦА И ВО БЛИЗИНА НА ПАТОТ СТРУМИЦА-ДАБИЛЕ!

август 8, 2021

Денес, (недела) 08.08.2021 година, ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 4 пожарникари – спасители интервенираше на гаснење на запалена сува трева на две локации и тоа во атарот на с.Баница и во близина на патот Струмица – Дабиле. Пожарите беа успешно локализирани и ликвидирани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: