strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА ОПТИКА ЛМ ПОВТОРНО СО АКЦИЈА: КУПЕТЕ ЕДЕН ПАР ОЧИЛА, ЗЕМЕТЕ УШТЕ ЕДЕН ГРАТИС!

Автор:

Датум:

мај 26, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 26, 2020

Категории:

Струмица

1️⃣=2️⃣❗️ Купете еден пар очила и земете уште еден ГРАТИС❗️

Заштитете се од штетните UV зраци и бидете со стил ова лето. ☀️Одберете ги Вашите нови очила и нарачajте онлајн, безбедно и сигурно! 😎

Акцијата важи за сите очила за сонце и диоптриски рамки. 🕶 👓

@optikalm #OptikaLM #sedidoma #kupuvajonline