СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА „ДИА – 2 ДООЕЛ“ ВРАБОТУВА ДИСТРИБУТЕР И КОМЕРЦИЈАЛИСТ!

март 11, 2022

ДИА – 2 ДООЕЛ вработува на следниве работни позиции:

– Дистрибутер
– Комерцијалист

Повеќе информации на телефонскиот број 075472122 или директно во просториите на Хотел Етерно на улица Славчо Василев бр.5.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: