strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА ГРАДЕЖНА КОМПАНИЈА „МОНОГРАДБА ИНГ“ ВРАБОТУВА ОПЕРАТОРИ НА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ, ЅИДАРИ И ОПШТИ РАБОТНИЦИ!

Автор:

Датум:

јуни 27, 2024

Автор:

Датум:

јуни 27, 2024

ГРАДЕЖНАТА КОМПАНИЈА „МОНОГРАДБА ИНГ“ СТРУМИЦА ВРАБОТУВА:

-ОПЕРАТОРИ НА ГРАДЕЖНИ МАШИНИ;

-ЅИДАРИ;

-ОПШТИ РАБОТНИЦИ.

Сите заинтересирани лица можат да се јават на тел: 070/577-775