СТРУМИЧАНИ УТРЕ ЌЕ ИМААТ МОЖНОСТ ДА СЕ ПОКЛОНАТ ПРЕД ИЗНЕСЕНИТЕ МОШТИ НА СВ.ВАСИЛИЈ ВЕЛИКИ!

јануари 12, 2024

Граѓаните на Струмица Струмица утре, 13 јануари во црквата Св. Кирил и Методиј за време на вечерната богослужба која ќе започне од 16 часот ќе бидат изнесени моштите на Св. Василиј Велики на поклонение… Исто така и наредниот ден на 14 јануари граѓаните во текот на целиот ден ќе можат да се поклонат!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: