Perdormire
Струмица

СТРУМИЧАНИ ПРИРЕДИЈА ОДЛИЧЕН ПРЕЧЕК НА АРЕА, АТМОСФЕРАТА ЈА ЗАГРЕА ДОМАШНИОТ БЕНД ДАКТИЛИ!

Струмичани приредија заслужен одличен пречек на АРЕА, а бендот ја возврати љубовта со магичен и енергичен настап. Се нижеа рефрени и звуци за сите генерации и возрасти. 👏 Со одличниот концерт рок бендот го заслужи громогласниот аплауз и овациите од неуморната публика. Атмосферата ја загреа домашниот бенд Дактили.

ФОТО: Наташа Величковска, Ѓорги Вацев