strumica denes logo

СТРУМИЧАНИ ПОКАЖУВААТ ГОЛЕМ ИНТЕРЕС, 208 ГРАЃАНИ ПОДНЕЛЕ АПЛИКАЦИИ ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕД!

Автор:

Датум:

јуни 3, 2020

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 3, 2020

Категории:

Струмица

Граѓаните и денеска покажаа голем интерес за субвенционирање за купување нов велосипед. Вчера и денеска до 16 часот, вкупно 208 граѓани поднеле апликации за субвенции. Комисијата формирана специјално за оваа намена, утре ќе ги разгледа пристигнатите апликации, по што јавноста ќе биде информирана за искористеноста на средствата од планираниот буџет во висина од 800 илјади денари.