СТРУМИЧАНЕЦОТ ЏАМБО АГУШЕВ ВО БУГАРИЈА ЈА ДОБИ НАГРАДАТА „КРАЛ НА РОМСКАТА МУЗИКА“

мај 12, 2021

Џамбо Агушев:

Со голема чест и задоволство, сакам да ви соопштам дека бев поканет во Бугарија на манифестација по пово ден на Ромите и ми беше врачена една од најголемите награда „КРАЛ НА РОМСКАТА МУЗИКА“.

Голема благодарност до Министерството за култура и организаторите кои се потрудија околу целата манифестација и организација со сите протоколи.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: